KREJT GJËRAT

E MIRA!

LEARN MORE

NEW COLLECTION

SUMMER 2024

SHËRBIMET TONA DISA GJËRA TË MREKULLUESHME QË NE BËJMË

ZONË E ARGËTIMIT

Me një shumëllojshmëri aktivitetesh për të gjitha moshat dhe preferencat, zona e argetimit është një destinacion i përshtatshëm për të gjithë.

Learn more

Fashion Zone

Një parajsë e stilit dhe tendencave, ku mund të gjeni gjithçka që ju nevojitet për të ndryshuar pamjen tuaj dhe për të shkëlqyer në çdo rrethanë.

Learn more

Dining & Lounge Zone

Përveç shijeve të mrekullueshme, zona e ushqimit dhe pijeve është një vend ku njerëzit mblidhen për të ndarë momente të këndshme me familjen, miqtë dhe kolegët.

Learn more

PROMOCIONET & NGJARJET QË NUK DUHET MUNGONI SOT

Hapja e madhe

Sport Vision

Nxito! Super Zbritje!

NGJARJET / TË REJAT

PARTNERËT TANË ATA E SJELLIN ËNDRRËN TUAJ NË REALITET!